fbpx

Szeretnél egy profi értékesítőt, aki a vállalkozásod sikeréért dolgozik 0/24-ben?

Hogy ilyen ember nincs? Tökéletesen igazad van! DE! Ilyen automatizált vevőszerző és értékesítő rendszer évek óta létezik a világban. Magyarországon pedig az elsők között tanultam meg, hogyan kell egy ilyen rendszert megépíteni. Csatlakozz a vidám és elégedett vállalkozók csoportjába, akik számára a vevőszerzés és értékesítés nem keserves kínlódás, hanem kreatív játék! Megmutatom, hogyan!
Moldván Kata

Rád melyik igaz az alábbi állításokból?

Korszerűsítetted a weboldaladat

Azt mondták, erre szükség van, ha jobban akarsz értékesíteni. Megtetted!

El kezdtél publikálni, blogolsz, videókat készítesz

Azt mondták, erre lesz szükséged, ha több vásárlót akarsz. Megtetted!

Megnövelted a hirdetéseid számát

Azt mondták, költs többet hirdetésre, mert el kell, hogy érd a vevőidet! Megtetted

Hírleveleket írsz, küldesz rendszeresen

Azt mondták az email marketing még mindig működik, ezért ebbe is belefogtál. Ezt is megtetted!

Megtanultad, hogyan pozicionáld a vállalkozásodat

Azt mondták, akkor érhetsz el nagyobb eredményt, ha ezt is megteszed. Megtetted!

A látogatóid száma növekszik ugyan...

De ennek mértéke meg sem közelíti azt a nagyságrendet, mely az energia és pénzráfodítással arányos lenne!

Szinte semmit nem csinálsz a felsorolt dolgok közül

Nem értesz hozzá. Nincs időd megtanulni. A vállalkozásod fő tevékenységével szeretnél foglalkozni. Már az is mérhetetlenül kimerít, ha ezekre a feladatokra gondolsz, mert tudod, szükség lenne rájuk, de neked egyszerűen NEM MEGY!

Te nem ezért lettél vállalkozó

Azzal akarsz foglalkozni, amihez értesz.

Eleged van az idegeskedésből

Nyugodt életre vágysz a családdal

Nem ígéreteket, eredményt akarsz

Valódi, nagymértékű bevételnövekedéseket!

Két lehetőséged van

Az eredmények azért nem jöttek eddig, mert még az online marketing szakmában sem tudja mindenki, mi az, ami valódi eredményeket hozza! Vagy, ha tudják, nincsen egy olyan szoftver a kezükben, melyet alkalmazva fel tudnák építeni az automatizált vevőszerző rendszert, mely akár nélküled is dolgozik. Én mindezt megteszem neked, vagy tedd meg te magadnak!

A Csak ennyi kell kihívás

Csatlakozz a lépésről-lépésre mentor programhoz AMI SEGÍT elkészíteni és elindítani az első (vagy a következő) értékesítési rendszered a tervezéstől a megvalósításig 30 nap alatt. Ha a saját kezedbe szeretnéd venni a dolgok megvalósítását, ha szívesen foglalkozol a vállalkozás építés és a marketing kihívásaival.

Bízd rám a rendszered felépítését!

Ha azonban te nem igazán élvezed, amikor azt kell kitalálni, mi legyen a hirdetésekben. Nem szeretsz azon agyalni, hogy miről írd meg a blogbejegyzéseidet, hogyan hirdess és mit, hogy igazán eredményes legyen. Ha szükséged van valakire, akinek az útmutatása alapján elvégzed a rád váró dolgokat. A szakmai dolgokat igen, a marketing feladatokat inkább másra hagyod.

Mi mindent fogok elvégezni helyetted

Minden olyan feladatot, mely az automatizált rendszer megépítéséhez marketing szempontól szükséges. Az automatizmusok kialakításához szükséges szoftverek technikai beállításait, mindent, amitől általában borsódzik a vállalkozó háta. Mindent, amitől bevételeid már az első hónapban növekedésnek indulnak.

Ellenállhatatlan ajánlat

Kevesen értik még, miért működik sikeresen az értékesítés bizonyos emberek számára. Azért, mert ők nem termékben gondolkodnak, hanem ajánlatot készítenek. Nem kell tudnod a különbséget, csak megcsinálnod, amit kérek, és kiszállhatsz az érversenyből!

Hogyan publikálj, növelj forgalmat?

Ha már vannak anyagaid, blogolsz, videókat, esetleg hanganyagokat készítesz, az szuper! Ha viszont nem, akkor se keseredj el! Könnyedén belejössz majd ebbe is, ráadásul kész tematikus cikkeket, anyagokat, tematikát adok neked, a gyors haladáshoz.

Megépítem a rendszeredet

Neked csak a szakmai anyagok összeállításával kell foglalkoznod. Válaszolnod kell a feltett kérdéseimre, el kell készítened a számodra meghatározott feladatokat. A többit rám bízhatod. Csapatommal minden egyebet összehangolunk. Összekötünk, megépítünk és tesztelünk.

Finomhangolás a teljes sikerig

A siker azért garantált, mert a rendszer minden pontját mérni fogjuk. Ahol gyengén teljesít a rendszer, ott javítunk rajta. Ahogyan tanultuk:" Csináld egy évig, és egyszerűen nem kerülheted le a sikert. Azt hogy millióid legyenek. És ez nem üres ígéret!

Automata vevőszerző és értékesítő rendszer építésének elemei

Kérj személyre szóló ajánlatot!

Milyen feladatokat bízhatsz rám, ha nem érdekel a teljes rendszer kiépítése?

Kérj egyedi árajánlatot! Óradíjam az alábbi szolgáltatásokra: 8000 Ft/óra

Hogy cégedet erős alapokra helyezhesd

Szeretnéd, ha új lendületet venne a vállalkozásod? Az online megjelenésed rendben van mindehhez? Ha nem, akkor kezdd ezzel, de nagyon gyorsan.
Minden más csak ez után jöhet! Segítek!

Mert a videómarketingé a jövő - ne maradj le!

Az embereknek egyre kevesebbet olvasnak. A videós tartalmak  vevővonzó hatása többszöröződött. Élj a lehetőséggel! Rendelj  magadnak videós tartalmakat tőlem! Referenciáim  ⇒

Az élvezetes és gyors szövegírásért

Ha te szeretnéd írni a cikkeidet, remek segéd-eszközöket adok hozzá. Ha szeretnéd, hogy mindent előkészítsek, és te megírod? Az is mehet. Én írjam meg? Rendben! Egyeztessünk! 

A látványos képi hatásokért

Ne tölts felesleges időt olyasmivel, amivel nem kell. A grafikai munkádban is megtaláljuk azt a megoldást, ami a számodra legmegfelelőbb időben és pénzben egyaránt.

Eladásaid, ismertséged növeléséért

Mint már írtam: első a weboldalkorszerűsítése. Ezt követően jöhetnek azok az automatizmusok, melyek el kezdik a pénzt termelni számodra. Ajánlataim tesztelt partnereimtől származnak. Nekem beváltak! 

Hogy te ismét a lényeggel foglalkozhass

Lehet, hogy már olyan sok a feladat, hogy azt egyedül még automatizmusok bevezetésével sem győzöd. Munkatárs kellene, de nem tudod még a bérét kitermelni. Virtuális asszisztens a megoldás. Megtalálom neked a megelelőt!

Találtál valami érdekeset?

De nem tudod eldönteni, mire is lenne igazán szükséged munkád megkönnyítéséhez?!
Töltsd ki az alábbi tesztet vagy kérj ingyenes konzultációt!
70/341 79 46
fél óra a helyes döntésért
díjmentesen!

Copyright © KAPACITASMENEDZSER.HU
ÜZEMELTETŐ: MOLDVÁN KATALIN E.V. 4481 NYÍREGYHÁZA, ELŐD U. 61. ADÓSZÁM: 55748209-1-35
EMAIL CÍM:  KATA@KAPACITASMENEDZSER.HU
ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT