fbpx

"Úgy bánj másokkal, ahogyan szeretnéd, hogy mások bánjanak veled!"

4. Állandóan kerestem valamit. Valamit, ami azt adja, amit mindig is vártam az online világtól, és amire – tudtam – alkalmas is: óriási szabadságot és pénzügyi függetlenséget. Azonban ez év februárjáig nem találtam meg azt a valamit. Akkor azonban berobbant az életembe Csak ennyi kell kihívás. 
És minden megváltozott. A világon ma elérhető legmodernebb, és működőképes értékesítési rendszerével ismerkedtem meg. És tudtam, megérkeztem! Én is és az ügyfeleim is. Mostantól kezdve nincsenek félmegoldások! Csak növekvő bevételek!

Üdvözöllek! Moldván Kati vagyok

Több, mint 12 éve foglalkozom online marketinggel. Vállalkozásomat 2008-ban indítottam el, amikor még az online marketing gyerek cipőben járt. Akkor életmód szakembereket menedzseltem több-kevesebb sikerrel. 
Három tanulsága volt akkori munkámnak.
1. A webfejlesztőkkel elég nehéz szótérteni. Nem részletezem. Aki akart már weboldalt készíteni, tudja miről beszélek. 
KÖVETKEZMÉNY: megtanultam weboldalakat fejleszteni
2.  Annyira jól akartam csinálni mindent a vállalkozásomban, hogy éjjel-nappal dolgoztam.  A kiégés szélén álltam.  
KÖVETKEZMÉNY:
ösztönösen ráéreztem, le kell adnom az elvárásaimból, és csak annyit és akkor dolgozni, amikor örömmel és lelkesen tudom tenni, mert ekkor kapom meg azt a végeredményt, amire vágyom.
3. Folyamatosan új dolgokat kell tanulnom. (Videó készítése, animáció,  stb) Nem mindig könnyű, nem mindig egyszerű, de minden percét élvezem annak, amit csinálok, és mindenre van időm! Amire AKAROM!
KÖVETKEZMÉNY: A dolgok el kezdtek nőni, fejlődni. Egyre több üzleti partnerem van. Tudásommal egyre több embert vagyok képes szolgálni! És ennek nagyon örülök!
Remélem, veled is megtaláljuk az együttműködés lehetőségét!

180+

Weblap aloldal

33+

Elégedett ügyfél

500+

Videó, animáció, grafika

12

év tapasztalat

Milyen területeken nyerhetünk időt közösen?

A hétköznapi rutin feladatok elvégzésében, melyek se nem kreatívak, se nem érdekesek. Vagy azok lennének, de sokat kínlódsz velük, mert nem tudod, milyen eszközökkel lehetne valóban élvezetesebbé, egyszerűbbé és gyorsabbá tenni a feladataidat.

Időnyerők visszajelzései

Korábbi ügyfelek, akiknek már könnyebb az élet

"Egy éve dolgozunk együtt Katival. Ez idő alatt cégünk teljes online rendszerét rendbe tettük. Négy weboldalunk van, köztük egy webshop. Közel 100 videót tartalmazó új Youtube csatornánk, Instagramunk, Facebook oldalaink születtek ez idő alatt. Kati gyors, önálló és olyan megoldásai vannak, melyek a legorszerűbbek közül valók!"
Kiss-Papp Anikó
C&C Laboratory Kft. tulajdonos
"Régi weboldalaimat kellett korszerűsíteni. Nagyon örülök, hogy egymásra találtunk. Féltem belevágni ebbe, mert nem volt kedvem és időm ezzel foglalkozni. Kati úgy csinálta meg a korszerűsítést, hogy nekem pár órát kellett vacakolnom egész idő alatt. Nagyon megkönnyebbültem."
Kavalkó János
ORGON fejlesztő, energiagyógyász
"Én kemenceépítő mester vagyok. Nem értek ezekhez a dolgokhoz, ezért is volt egy nagyon rossz weboldalam. Kati úgy vette a kezébe a dolgot, mintha mindent tudott volna a kemenceépítésről, pedig csak néhány kérdésére válaszoltam. Mostani oldalam nagyon tetszik. Ha nem kemenceépítő vagyok, hanem ilyen webes, valami hasonlót csináltam volna. :)"
Varga Károly
Kemenceépítő mester

Ismerkedj meg

Korábbi munkáim közül néhánnyal!

wEBOLDALAK

Kedvencem, amikor régi weboldalakat kell felújítani. Ezek extra gyorsan elkészülnek. Új oldalak esetén szeretem, amikor a megrendelő rácsodálkozik az oldalra: " Ez mind én vagyok? "

vIDEÓK

Száz körüli termékismertető videót készítettem már. Emellett kedvencen a rövid edukáló videó, mely blogcikkeket helyettesíthet. Az eseményvideók!

A Krémmester webáruház termékbemutató videóit és blogcikk ajánló videóit én készítettem. A csatorna videóinak 80%-a az én munkám. 

aNIMÁCIÓK

Nagyon szeretem a magyarázó animációkat, a és az üzleti animációt. Szívesen készítek bármilyen infórmációs animációt is.

pREZENTÁCIÓK

Imádom, amikor egy-egy hosszó könyvből vagy tanulmányból egy látványos, képekkel teli, tömör prezentáció születik.

Hol tartasz az életedben? A numerológia elárulja.

"Azért mentem el Katihoz egy számmisztikai elemzésre, mert a nővérem két éve járt nála, és a Katival történt beszélgetést követően a nővérem gyökeresen megváltoztatta az életét. Lezárta rossz párkapcsolatát és vállalkozást indított, amit régen halogatott. Úgy éreztem, nekem is szükségem van tisztán látni a dolgaimat. "
C. Judit
egészségügyi asszisztens

Nézzünk rá közösen az életedre!

Copyright © KAPACITASMENEDZSER.HU
ÜZEMELTETŐ: MOLDVÁN KATALIN E.V. 4481 NYÍREGYHÁZA, ELŐD U. 61.  ADÓSZÁM: 55748209-1-35
EMAIL CÍM:  KATA@KAPACITASMENEDZSER.HU
ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT